Bestil på 75 28 21 33

Rammer til VB Parken

Sted: Hellumvej 9, 7100 Vejle Byggeår: 2010 Konstruktionstype: Rammer Samarbejdspartnere: K. G. Hansen & Sønner A/S, Grindsted

I eftersommeren 2010 leverede vi et meget markant bidragtil arkitekturen i klubhuset på Vejle Boldklubs nye træningsanlæg i Vejle nord. Nemlig de 28 stk. otte meter høje & enten 3,5 m. eller 4,5 m brede A-rammer, som går helt fra flisehøjde bærer terrassegangen rundt om førstesalen og slutter med at bære solafskærmningen. Dette giver en helt unik oplevelse af overdækning, højt til loftet & åben himmel.

Færdige spær fra vor fabrik sparer tid på byggepladsen.

Vi producerede spærrene på tre uger som fuldt færdige enheder med alle udskæringer til tilstødende bjælker og planker - samt borede flere end 1.000 huller alene til de store glasværn på førstesalen. Kravene til vor præcision var meget store, da spærrene skulle sænkes med kran ned over de betonopsatser med jernstivere, som mureren allerede havde fastsgjort. Men vor tildannelse var så præcis, at spærrene i samarbejde med K. G. Hansen og sønner, blev rejst på blot 2,5 arbejdsdag og dermed sparede dagevis af montering på byggepladsen. Vi leverede spærrene færdigtmalede i sort. 
 


Rammerne er monteret ind på siden af bygningen og danner terrasse på 1 sal. Rammerne er monteret ind på siden af bygningen og danner terrasse på 1 sal.
På rammerne er monteret solafskærmning På rammerne er monteret solafskærmning
Et kig ud over det nye træningsanlæg fra terrassen Et kig ud over det nye træningsanlæg fra terrassen
Glasværn monteret på den bærende konstruktion Glasværn monteret på den bærende konstruktion
Trædækket ligger synligt op imellem de bærende bjælker Trædækket ligger synligt op imellem de bærende bjælker