Bestil på 75 28 21 33

Rammer til Samsø Kultursal

Sted: Pillemarksvej 1, 8305 Samsø Byggeår: 2015 Konstruktionstype: Rammer Samarbejdspartnere: Tranebjerg Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Tækker- Rådgivende Ingeniører A/S

I Januar 2015 leverede vi et meget markant bidrag til arkitekturen i Samsø´s nye kulturhus. Nemlig de 5 store rammer som danner den bærende konstrution. 

Høj ben 6,0 m. lav ben 3,0 m. spær 16,8 m. Høj ben er skråtstillet med 12 gr. ind mod bygningen. Fodbeslagene er lavet momentstive og giver stabiliteten. Topbeslagene er lavet som charnier-samling. Limtræet blev leveret ubehandlet da det skal sidde indendørs.

Færdige tildannede rammer fra vor fabrik sparer tid på byggepladsen.

Vi færdig tildannede rammerne fra fabrikken. De momentstive fodbeslag skulle monteres på byggepladsen, så vi kunne ikke montere dem hjemme på fabrikken. Vi fik tilsendt en model vi kunne indslidse efter. Vi blev nød til at slidse benene op fra begge sider da beslagene var for store til at vi kunne slidse op i endetræet. der blev eftermonteret en lamel efter endt montage for at skjule beslaget helt væk. Charnier-beslagene blev slidset ind i i toppen af benene og spærret. Beslagene blev monteret så de var klar til at blive rejst på byggepladsen. En færdig løsning som denne sparede håndværkerne for rigtig mange timers arbejde ude på byggepladsen.


Rammer efter montage Rammer efter montage
Rammer under montage Rammer under montage
Ny Kultursal Samsø, 3D fugleperspektiv Ny Kultursal Samsø, 3D fugleperspektiv