Bestil på 75 28 21 33

MultiPlank Sommerhus ved Norsminde

Sted: P. Boutrupsvej 9, Norsminde Byggeår: 2008 Konstruktionstype: MultiPlank Samarbejdspartnere: Ejeren

Kunden ønskede at bygge et sommerhus, der også skulle kunne bruges som helårshus

Multiplank er et enestående produkt til dette. Det er opbygget af massive planker, der er 6,5 cm tykke og 33 cm bredde, både udvendig og indvendig. Imellem de to massive trækonstruktioner blev der gjort plads til 250 mm. isolering, så selve vægkonstruktionen har en meget lav lambda-værdi.

Huset er bygget til en hverdag for to personer, med soveværelse, bad og køkken centralt i huset og en stor stue med panorama vindue ned til den skønne indsejling til Norsminde Havn. Bagerst i huset er der yderligere to værelser med bad og egen indgang til overnattende gæster.


Huset ligger med udsigt over Norsminde Havn Huset ligger med udsigt over Norsminde Havn
I forbindelse med garagen er der 2 værelser til overnattende gæster I forbindelse med garagen er der 2 værelser til overnattende gæster
Redskabsrum opført i samme stil som huset Redskabsrum opført i samme stil som huset
Garage og hus hænger sammen Garage og hus hænger sammen
Masser af udendørsplads Masser af udendørsplads
Der er flisebelægning hele vejen rundt om huset. Der er flisebelægning hele vejen rundt om huset.
Afstanden mellem træet og fliserne er 20 cm, som vi anbefaler det for at undgår slagvand op under trækonstuktionen. Afstanden mellem træet og fliserne er 20 cm, som vi anbefaler det for at undgår slagvand op under trækonstuktionen.
Der er også bygget med stort udhæng for at beskytte både vinduer og endetræet for oven. Der er også bygget med stort udhæng for at beskytte både vinduer og endetræet for oven.
Hjørne-samlingerne i limtræet på terrassen er lavet med en klassiske galvaniserede hjørnebeslag, som gør samlingen utrolig stiv. Hjørne-samlingerne i limtræet på terrassen er lavet med en klassiske galvaniserede hjørnebeslag, som gør samlingen utrolig stiv.
Nem adgang til redskabsrummet direkte fra haven Nem adgang til redskabsrummet direkte fra haven